Parmesaanilohi

Valmista herkullinen parmesaanilohi kirjolohifileestä, parmesaanijuustosta ja paahtoleivästä. Nauti ruokaa keitettyjen perunoiden tai bataattimuusin kanssa. Täydellinen valkoisen viinin kumppani!

600 g lohifileepaloja
KUORRUTUS:
50 g voita
viipale paahtoleipää muruina
1 dl parmesaania raastettuna
1/2 dl basilikaa hienonnettuna
2 rkl limetinmehua

Parmesaanilohi

Parmesaanilohi valmistetaan kirjolohifileepaloista, meijerivoista, parmesaanijuustosta ja paahtoleivästä. Tässä yksityiskohtainen ohje:

1. Lad
o kalapa
lat vo
idelt
uun laake
aan
uunivuok
aan.

2. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 225 asteessa 10 minuuttia.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
4