Lohihodari

Kokeile herkullista lohihodaria! Tässä reseptissä parsa ja lohi yhdistyvät täydellisesti. Valmista 8 hodaria vain 20 minuutissa. Täydellinen nopea ruoka!

1 nippu (500g) vihreää parsaa
300g graavilohta viipaleina
8 hot dog-sämpylää
ruohosipulia hienonnettuna
parmesaanijuustoraastetta
MAJONEESIKASTIKE
1 sitruuna
2 ½ dl majoneesia
2 tl piparjuuritahnaa
MUNAKOKKELI
5 kananmunaa
1 dl kermaa
suolaa ja pippuria
1 rkl voita


Parsa ja lohi sopivat erinomaisesti yhteen, ja nyt valmistamme niistä herkullisia hodareita!

1. Hienonna ruohosipuli ja raasta parmesaanijuustoa.

2. Valmista majoneesikastike. Raasta sitruunasta kuori ja purista siitä mehu. Sekoita majoneesi, sitruunamehu ja sitruunankuori keskenään.

3. Valmista munakokkeli. Riko kananmunat kulhoon. Lisää kerma, suola ja pippuri, ja sekoita hyvin. Sulata voi pannulla. Kaada kananmunaseos pannuun ja kypsennä keskilämmöllä 3–4 minuuttia, sekoitellen varovasti. Varmista, että kokkelista ei tule liian kuivaa! Siirrä valmis kokkeli lautaselle ja pidä lämpimänä esimerkiksi folion alla.

4. Grillaa parsat ja sämpylät, käännellen niitä tasaisesti. Voit myös paistaa ne paistinpannulla, jos et käytä grillää.

5. Täytä sämpylät parsalla, munakokkelilla, lohella ja majoneesikastikkeella. Viimeistele hodarit parmesaanilla ja hienonnellulla ruohosipulilla.

Annosmäärä: 8 hodaria Valmistusaika: 20 minuuttia

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
8