Lohiceviche
Koe Etelä-Amerikan makuja lohicevichellä! Tämä raikas ja helppo kala-alkupala valmistetaan tuoreesta lohesta ja sitrusmarinadista. Täydellinen kesäiseen illanviettoon!
150 g lohifileetä
3 tuoretta limeä
1 salottisipuli
1 jalopeno
1 pieni pala kurkkua
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
korianteria koristeeksi
**
Ceviche Lohi
: Raikas ja Eksoot
tinen Kal
a-alkupala**
Ceviche lohi on raikas ja maukas ruokalaji, joka tuo pöytään ripauksen Etelä-Amerikan makuja. Tämä herkullinen alkupala valmistetaan marinoimalla tuoretta lohta sitruuna- tai limemehussa, joka kypsentää kalan luonnollisesti ja antaa si
lle upean, kirkkaan maun. Ceviche on täydellinen valinta, kun haluat tarjota jotain kevyttä, terveellistä ja täynnä makua.
--
-
### **Valmistusohje:**
1. Leikkaa ruodoton ja nahaton lohi peukalon kokoiseksi kuutioksi ja siirrä sekoituskulhoon odottamaan.
2. Leikkaa sipuli, jalopeno ja kurkku saman kokoiseksi pieneksi silpuksi. Sekoita sipuli, jalopeno ja kurkku lohen joukkoon ja raasta sekaan limen kuori.
3. Mausta sekoitus suolalla, pippurilla ja purista sekaan limettien mehu.
4. Anna marinoitua jääkaapissa noin 15 minuuttia, kunnes lohi vaihtaa väriään kevyesti vaaleammaksi.
5. Koristele lopuksi oliiviöljyllä sekä korianterin lehdillä.
6. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
**Valmistusaika:** 40 min **Annosmäärä:** 4
---
### **Raikas ja aromaattinen makuyhdistelmä**