Lämminsavulohi-pizza
Kokeile herkullista lämminsavulohi pizzaa, jossa avokado tuo raikkaan makuelämyksen. Helppo resepti vain 30 minuutissa - täydellinen savulohi pizza jokaiselle ruokailulle!
1 ps (neljä pizzaa)
pakastetaikina
2
syöntikypsää avokadoa
2 prk smetanaa
150 g graavilohta
1 sitruuna
rucolaa
mustapippuria
Lohi-avokadopizza on herkullinen ja raikas vaihtoehto perinteiselle pizzalle, joka tuo uutta makuelämystä pöytään!
1. Aloita sulattamalla pizzataikina pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Kauli taikinapallot huolellisesti pyöreiksi pizzoiksi.
2. Levitä tasaisesti smetanaa pizzapohjien päälle. Paista pizzoja yksi kerrallaan 250-asteisessa uunissa keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes pohja on rapea.
3. Halkaise avokadot ja pilko ne siroiksi viipaleiksi. Asettele kaikki täytteet pizzan päälle, rouhi pinnalle tuoretta mustapippuria ja valuta päälle runsaasti pestoa. Viimeistele pizza tuoreilla sitruunaviipaleilla.
Valmistusaika: 30 minuuttia Annosmäärä: 4
Hinta: noin 2,50 € per annos
Suositus: Tarjoile pizza kylmänä valkoisen viinin kanssa, kuten Sauvignon Blanc, joka täydentää lohi-avokado -yhdistelmän täydellisesti.