Kreppit Lohi

Valmista täytetyt letut lohilla ja rucolalla tällä yksinkertaisella reseptillä. Kreppitaikina ja täyte valmiina 40 minuutissa – täydellinen herkku juhliin tai arkeen!

KREPIT:
2 kpl kananmunaa
3 dl vissyvettä
1,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl maissijauhoja
1 tl suolaa
2 rkl öljyä
RUCOLATÄYTE:
200 g kylmäsavulohta
100 g rucolaa
1 prk creme fraichea
1 rkl sitruunanmehua
suolaa ja pippuria

**V
almista kr
eppitaikin
a:**

1. Riko kananmunat k
ulhossa ja lisää niihin vesi, jauhot, mausteet
ja öljy.2. Sekoita ai
nekset tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia ennen paistamista.3. V
almistele täyte odottaessasi taikinan turpoamista.

**Valmis
ta rucola
täyte:**

1. Leikkaa kylmäsavulohi pieniksi suikaleiksi saksilla.2. Pese ja kuivaa rucolanlehdet huolellisesti.3. Sekoita kulhossa creme fraiche ja sitruunamehu tasaiseksi massaksi. Lisää lohen
suikaleet ja rucolanlehdet.4. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna täytteen maustua hetki ennen käyttöä.

**Paista krepit:**

1. Kuumenna lettupannu ja lisää pieni määrä voita. Kaada noin 1–2 dl taikinaa pannulle kerrallaan.2. Paista kreppiä, kunnes reunat alkavat muuttua kellertäviksi. Käännä kreppi ja paista toinen puoli.3. Siirrä valmis
kreppi lautaselle odottamaan. Lisää pannuun uusi pieni määrä voita ennen seuraavan krepin paistamista. Jatka, kunnes kaikki taikina on käytetty.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
40 min
annosmäärä: 
6