Ruisnapit
Valmista herkulliset ruisnapit helposti! Tässä reseptissä tahna tehdään tehosekoittimella ja maustetaan suolalla, valkopippurilla ja sitruunamehulla. Täydellinen välipala tai alkupala!
1 pussi ruisnappeja / ruisleivästä leikattuja pieniä paloja
Tahna:
300 g savusiikaa
100 g smetanaa
1 tl dijon-sinappia
20 g silputtua salottisipulia
persiljaa
sitruunamehua
suolaa ja pippuria maun mukaan
1. Poista siiasta nahka ja ruodot.
2. Valmista tahna sekoittamalla kaikki ainekset tehosekoittimessa, kunnes seos on tasaista. Mausta tahna suolalla, valkopippurilla ja sitruunamehulla oman maun mukaan. Anna tahnan tekeytyä jääkaapissa kannellisessa astiassa, kunnes olet valmis tarjoilemaan.
3. Levitä teelusikallinen tahnaa jokaiselle napille tai tarjoile tahna erillisessä kulhossa, josta napit voidaan dippailla.
Valmistusaika: 30 minuut
tia Annosmäärä: 10 annosta