Raputaco
Kokeile raputacoa tuoreella mangolla! Tässä helppo ja nopea resepti, jossa raput kruunataan mangon ja chilin kanssa. Valmistusaika vain 30 minuuttia.
8 maissitortillaa
MARINOIDUT RAVUT
200g isot katkaravut
1 limen mehu sekä kuori
1 chili
suola ja pippuri
MUITA TÄYTTEITÄ
1 kypsä mango
1 pussi korianteria / rucolaa
1 avokado
kastikkeita oman maun mukaan
Raikkaat raputacot kruunataan tuoreella mangolla!
1. Laita kulhoon sulatetut katkaravut ja raasta joukkoon limen kuoret. Purista limen mehu ja lisää se kulhoon. Hienonna tuore chili. Paista kypsiä rapuja kevyesti pannulla chilin kanssa, jotta saat niihin kauniin paistopinnan. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Valmistele muut täytteet. Kuori mango ja poista siemen keskeltä. Kuutioi mango pieniksi paloiksi.
3. Paahda maissitortillat kuivalla pannulla molemmin puolin. Laita paistetut tortillat folion alle, kunnes olet paistanut kaikki.
4. Täytä tortillat ravuilla, mangokuutioilla ja muilla haluamillasi täytteillä. Koristele tuoreella korianterilla. Tarjoile ja nauti raaka-aineilla hullutellen!
Valmistu
saika: 30 min