Nieriä uunissa

Valmista nieriä uunissa ja herkullinen kesäkurpitsapasta vain 30 minuutissa. Tässä yksinkertainen resepti neljälle annokselle. Kokeile tänään!

4 nieriäfileetä
2 sitruunaa
suolaa ja mustapippuria
rypsiöljyä
PASTA:
2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
2 porkkanaa
1 dl rypsiöljyä
½ dl chilihiutaleita
suolaa ja pippuria

1. Esilämmitä uuni 175 °C asteeseen. 2. Valmistele nieriä: - Raasta sitruunan kuori (käytetään myöhemmin) ja leikkaa sitruuna ohuiksi viipaleiksi. - Asettele nieriäfileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, mausta suolalla ja pippurilla, ja asettele päälle sitruunaviipaleet. - Kaada päälle ohuena norona öljyä ja paista uunissa noin 20 minuuttia.

3. Valmista kesäkurpitsapast
a: - Hienonna sipuli ja porkkana, ja paista ne rypsiöljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. - Lisää sitruuna
n kuori, chilihiutaleet, suolaa ja pippuria. - Kiehauta kattilallinen kevyesti suolattua vettä. - Suikaloi kesäkurpitsasta pitkiä viipaleita juustohöylällä ja lisää ne kiehuvaan
veteen 10–15 sekunniksi. - Kaada vesi pois ja kääntele kesäkurpitsaviipaleita sipuli-porkkanaseoksessa.

4. Tarjoa
kesäkurpitsapasta uunituoreen nie
riän kera ja koristel
e tuoreilla sitruu
nalohkoilla. 5. Valmistusaika: 30 mi
nuuttia. 6. Neljä annosta.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4