Kalapuikkotacot

Kokeile helppoa kalapuikkotacoja! Rapeat kalapuikot tacojen täytteenä yhdistettynä tuoreisiin täytteisiin ja chilimajoneesiin. Valmista nopeasti 20 minuutissa.

1 pkt kalapuikkoja


1 pkt pieniä tortillalettuja


3 tomaattia


1 punasipuli


1 chili


nippu korianteria


1-2 limeä


chilimajoneesia


**Rapeita kalapuikkotacoja** Nauti rapeista kalapuikoista tacojen täytteenä! Tämä helppo ja nopea resepti tarjoaa täydellisen yhdistelmän rapeutta ja tuoreutta. Voit vapaasti säätää täytteitä oman maun mukaan – kokeile esimerkiksi mangosalsaa tai guacamolea.

1. Paista kalapuikot kullanruskeiksi voissa kuumalla paistinpannulla. Lämmitä samalla tacoletut pannulla tai mikroaaltouunissa, kunnes ne ovat pehmeitä ja lämmin.

2. Pilko tomaatti, punasipuli, chili ja korianteri pieniksi paloiksi. Sekoita ne keskenään kulhossa, jotta saat tuoreen ja värikkään täytteen tacojen päälle.

3. Valmista chilimajoneesi sekoittamalla majoneesi ja sriracha-chilikastike. Maista ja lisää srirachaa haluamasi mukaan, jotta saat sopivan tulisen maun.

4. Kokoa tacot: levitä chilimajoneesi tacoletun päälle, lisää rapeat kalapuikot ja tuoreet täytteet. Leikkaa limelohkot tacojen viereen ja purista limen mehu kalapuikkojen päälle tuomaan raikkaus.

**Annosmäärä:** 4 **Valmistusaika:** 20 min

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
20 min
annosmäärä: 
4