Grillatut katkaravut

Lisää eksoottista vaihtelua grilli-iltaasi grillatuilla katkaravuilla mansikkasalsan ja kookoslisäkkeen kera. Nauti herkullisesta ja helppoa reseptistä!

200 g jättikatkaravunpyrstöjä



MARINADI


3 rkl oliiviöljyä


1 limen mehut


1 tl chilimaustetta


2 rkl soijakastiketta


2 rkl hunajaa



SALSA


250 g makeita mansikoita


1 avokado


1 sipuli


½ limen mehut


1 punainen chili korianteria



LISÄKE


1 rkl kookoshiutaleita


1 rkl mantelilastuja


1 rkl paahdettua sipulia


Eksoottista vaihtelua grilli-iltaan! Katkaravut saavat kyljelleen mansikkasalsan ja kookoslisäkkeen.

1. Aloita tekemällä marinadi ja laita katkaravut marinoitumaan 1–1,5 tunniksi. Jos käytät puisia vartaita, liota ne tunnin ajan vedessä, jotta ne eivät pala grillatessa.

2. Hienonna kaikki salsan ainekset ja sekoita ne keskenään kulhossa.

3. Yhdistä lisäkkeen kookoshiutaleet, mantelilastut ja paahdettu sipuli toisiinsa.

4. Aseta salsa kauniiseen tarjoiluastiaan ja ripottele lisäke sen päälle.

5. Grillaa katkaravut 2 minuuttia per puoli, kunnes ne saavat kauniin värin, ja tarjoile ne salsan kera.

Tietoja reseptistä

valmistusaika: 
30 min
annosmäärä: 
4