Grillatut katkaravut
Lisää eksoottista vaihtelua grilli-iltaasi grillatuilla katkaravuilla mansikkasalsan ja kookoslisäkkeen kera. Nauti herkullisesta ja helppoa reseptistä!
200 g jättikatkaravunpyrstöjä
MARINADI
3 rkl oliiviöljyä
1 limen mehut
1 tl chilimaustetta
2 rkl soijakastiketta
2 rkl hunajaa
SALSA
250 g makeita mansikoita
1 avokado
1 sipuli
½ limen mehut
1 punainen chili korianteria
LISÄKE
1 rkl kookoshiutaleita
1 rkl mantelilastuja
1 rkl paahdettua sipulia
Eksoottista vaihtelua grilli-iltaan! Katkaravut saavat kyljelleen mansikkasalsan ja kookoslisäkkeen.
1. Aloita tekemällä marinadi ja laita katkaravut marinoitumaan 1–1,5 tunniksi. Jos käytät puisia vartaita, liota ne tunnin ajan vedessä, jotta ne eivät pala grillatessa.
2. Hienonna kaikki salsan ainekset ja sekoita ne keskenään kulhossa.
3. Yhdistä lisäkkeen kookoshiutaleet, mantelilastut ja paahdettu sipuli toisiinsa.
4. Aseta salsa kauniiseen tarjoiluastiaan ja ripottele lisäke sen päälle.
5. Grillaa katkaravut 2 minuuttia per puoli, kunnes ne saavat kauniin värin, ja tarjoile ne salsan kera.