**Aito Skagen**
Löydä aito Toast Skagen -resepti, joka valmistuu alle 30 minuutissa! Helppo ohje herkulliseen skagenröraan, jossa tuoreet katkaravut ja täydellinen kastike.
300 g keitettyjä kuorellisia katkarapuja (Äyriäistukku)
50 g muikunmätiä (Äyriäistukku)
4 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
4 rkl majoneesia (Hellmans)
2 rkl tilliä (nipusta)
½ sitruunan mehut
ripaus suolaa ja valkopippuria
**Toast Skagen - klassikkoresepti**
1. Sulata ja kuori katkaravut huolellisesti. Levitä ne talouspaperille kuivumaan.
2. Hienonna katkaravut terävällä veitsellä (voit halutessasi jättää ne kokonaisiksi).
3. Valmista kastike sekoittamalla majoneesi, puolikkaan sitruunan puristettu mehu ja tillisilppu.
4. Lisää katkaravut majoneesikastikkeeseen. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Maista ja tarkista maku.
5. Paista paahtoleivän viipaleet voissa tai paahda ne paahtimessa. Anna leivän jäähtyä hieman.
6. Levitä skagenröra paahtoleiville. Koristele annos muikunmädillä, tuoreella tillillä ja sitruunalohkolla. Tarjoa välittömästi!
**Annosmäärä:** 4
**Valmistusaika:** alle 30 minuuttia